08-09-2012 The Aftermath (Underground Lelystad)

Op zaterdag 8 september presenteren Angry Goose & Dubsteppen weer een nieuwe editie van ‘…The Aftermath’. Na het succes van vorig jaar zijn de beide organisaties weer bijeen gekomen om een verse line up aan te bieden en om Poppodium Underground in Lelystad op z’n kop te zetten!

Nicon, DJ en labelbaas van Subway Music, zal de avond headlinen en een destructieve set met explosieve mixen brengen. Nicon heeft in talloze clubs en op vele festivals in binnen- en buitenland gestaan en zal nu vanuit Rotterdam naar Lelystad komen om de boel te laten trillen. Uit Roosendaal laten we Franky Nuts overkomen die ons komt verblijden met zijn tunes. Deze dj en producer brengt zijn muziek uit via Rub A Duck, het sublabel van het alom bekende Black Hole Recordings en organiseert zelf ook eigen feesten met de naam ‘Kill The DJ’.

Snef zal de avond beginnen en heeft daarin een vrije rol. Snef is actief bij het Drumpatroon collectief, host zijn eigen Mono feesten in Almere en zal de avond gepast openen. Angry Goose en De D & Stefanovici van Dubsteppen zullen wederom de nodige bassen, ratelende hi-hats en wobbles voorbij laten komen. Voor het betere mc-werk hebben we MC TEN6 uitgenodigd en voor de reggae invloeden komt Rashanto naar Lelystad toe.

Angry Goose & Dubsteppen present… ‘The Aftermath’ begint zaterdag 8 september om 23:00 uur en gaat door tot 4:00 uur. Kaarten zijn alleen te koop aan de deur op de avond zelf. ‘…The Aftermath’ is alleen toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar en ouder.

Line up:
• Nicon (Subway Music)
• Franky Nuts (Black Hole Recordings/Rub A Duck)
• Snef (Mono)
• De D & Stefanovici (Dubsteppen)
• Angry Goose (OSC Music & Art)

MC’s:
• MC TEN6 (Bruckout Soundsystem/ Acces FM)
• Rashanto (Reality Path Music)

Locatie: Poppodium Underground Lelystad
Datum: zaterdag 8 september
Tijd: 23:00 – 04:00 uur
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Deur: € 6,50, geen VVK.

Bron: http://angrygoose.nl/events/gigs/the-aftermath/

Over Jeffrey Bosman 326 Artikelen
Oprichter en eigenaar van Dubstep Nederland en groot liefhebber van dubstep, drum and bass en alle verwante genres.