Angry Goose – Drive Slow EP (Gratis download!)

Angry Goose heeft op 6 juli een nieuwe gratis (!) EP uitgebracht onder de naam “Drive Slow EP”. Deze EP bevat in totaal 12 tracks, waarvan 6 remixes en 6 eigen tracks. Lees snel verder voor meer informatie over Angry Goose en om er achter te komen hoe je deze EP kunt beluisteren en downloaden!

Angry Goose staat voor harde dubstep en energieke liveshows. Eigen producties worden op het podium gemengd met bangers uit de dubstepscene. Angry Goose is begonnen in 2009 en heeft in 2010 twee platen uitgebracht: Angry Goose Vol 1. & Vol 2.

Angry Goose heeft naast eigen feesten opgetreden op het dubstepfeest Brass Knuckles van DJ Osiris, Artifest (LelystART), Poppodium Underground (Lelystad), Poppodium Fenix (Sittard) en in het voorprogramma gestaan van Zwart Licht.

Op 8 september is er Angry Goose & Dubsteppen present ‘The Aftermath’ in Poppodium Underground in Lelystad. Deze editie begint op zaterdag 8 september om 23:00 uur en gaat door tot 4:00 uur. Kaarten zijn alleen te koop aan de deur op de avond zelf. ‘…The Aftermath’ is alleen toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar en ouder.

Line-up:
• Nicon (Subway Music)
• Franky Nuts (Black Hole Recordings/Rub A Duck)
• Snef (Mono)
• De D & Stefanovici (Dubsteppen)
• Angry Goose (OSC Music & Art)

MC’s:
• MC TEN6 (Bruckout Soundsystem/ Acces FM)
• Rashanto (Reality Path Music)

En luister nu snel naar de nieuwe EP van Angry Goose en vertel ons wat je er van vindt! Dit kan natuurlijk via Twitter, Facebook en in de comments hier onder.

Drive Slow EP by ANGRY GOOSE

Over Jeffrey Bosman 326 Artikelen
Oprichter en eigenaar van Dubstep Nederland en groot liefhebber van dubstep, drum and bass en alle verwante genres.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.