Blacks – Gassed! (Vodex Mix)

Verdomme wat een track word hier even neergezet! Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik niet echt warm of koud word van Vodex, of Blacks, maar samen is dit toch wel even een verassend goede track geworden. Na mijn smaak en mening is dit een van de weinige tracks met boze vocalen en zware bassen wat ik zowaar trek. Ik ben niet heel erg van de grime, ik ben meer van old school hiphop. De rauwe Blacks stem is dan wel iets waar ik een zwak voor heb, en al helemaal in combinatie met die zware bassen van Vodex. Het is als een soort kers op de taart die Blacks.

Ik word een beetje gek van die deuntjes van Vodex die continue maar loopen en op repeat worden gegooid. Niet dat het bij deze track niet gebeurd, maar hier valt het minder op mede door de vocals erover waar ik ontzettend blij van word. Niet iedereen zal hier blij van worden en anderen zitten nu met een harde jongeman in hun broek. Ieder heeft zo zijn smaak, en in dit geval duw ik die smaak even achter in jullie keeltjes want dit moet je toch gewoon lief hebben.

Heb aardig lang gewacht op iets vernieuwends van Vodex, en hij doet zijn best maar ik heb het gevoel dat er nog veel meer in deze jongen zit!

Vodex zijn nieuwe EP ‘Galvanize’ is dan ook niet iets wat ik op mijn mp3 speler zet om te luisteren, laat staan de tracks koop of download om aan mijn muziek verzameling toe te voegen. Ik geef toe, zijn werk is iets waar ik een jaar terug nog wel lekker naar kon luisteren. Voor degenen die zijn EP hebben gemist, hij is te vinden op Beatport en in de iTunes store. Nu meld ik er even bij dat de EP in de iTunes store een keer zo goedkoop is als op Beatport mocht je de EP willen aanschaffen. Waar je drie euro voor betaald op iTunes wordt dat op Beatport als gauw het dubbele, in dit geval zes euro nog wat.

Natuurlijk zou je deze EP ook gewoon lekker kunnen piraten, wellicht een beter idee om drie euro’s te gooien aan de artiest en het record label H.E.N.C.H. om je support te betuigen, dan kunnen die jongens nog eens wat nieuws eruit persen en wie weet dat we dan wel een dikke verassing op ons bordje krijgen.

Over Sanne 7 Artikelen
iets met een meisje, bier en een hele bult muziek. Ik jat je pet als ik heb genoten van het bedwelmend genotmiddel alcohol. Niet vies van een potje hakken, wel vies van glitters en clowns. Buiten bass gerelateerde zaken zoals voetbal, grafitti en kunst is waar ik voor leef. Represent die AEM posse!

1 Reactie

  1. Mooie (soort van) review.
    Ik vind het juist andersom, ik vind de nieuwe track met Blacks juist minder en juist de Galvanize EP helemaal geweldig haha. Smaken verschillen he ;)

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.