Chrisis – Determination EP (Free download)

Anders dan anderen is Chrisis een DJ die verschillende genres vertegenwoordigt. De net afgestudeerde dj/producer heeft de laatste jaren vooral dubstep geproduceerd, maar is nu ook flink aan het experimenteren binnen trap en drum and bass. Inmiddels heeft hij al twee keer in de grote zaal gestaan van de Melkweg, en stond hij back to back met Disposition op de All Star editie van 50HURTZ: 3 year anniversary. Dat Chrisis van alle markten thuis is blijkt maar weer uit het feit dat hij behalve draaien en produceren ook jarenlang het terugkerende dubstep feest BEAST in zijn eigen woonplaats Hoofddorp organiseerde.

30 juni is zijn EP uitgekomen onder de naam Determination EP. Op deze EP vind je maar liefst 7 tracks, en het beste van alles is dat deze EP helemaal GRATIS te downloaden is via zijn Facebook pagina.

Tracklist:
1. Chrisis – Determination
2. Chrisis – Bizzor
3. Chrisis – Wartune
4. Chrisis – Bliss
5. Dimples ft Styler & Random Impulse – Churchbells (Chrisis remix)
6. Chrisis & Maze – Reflections
7. Chrisis – No Return

 

Zaterdag 5 juli staat Chrisis op Breakdown: The Demolition met onder andere Sinister Souls (PRSPCT) en Dawa (Dutch Bass Community). De line-up is goed, de bitterballen zijn gratis, dus reden genoeg om deze avond erbij te zijn.

Blijf verder op de hoogte van Chrisis:
Facebook
Soundcloud
Twitter

Over Sophie 7 Artikelen
Deze blonde chick houdt wel van een feestje. Drum and Bass, crossbreed, dubstep en meer.. Lekker djenzen is haar motto.