Chronosphere: meer dan alleen dubstep

Chronosphere is een producer uit Arnhem. Geïnspireerd door producers als Flux Pavillion en Skream. Hij is verslaafd, net zoals bijna alle dubstep liefhebbers, aan de zware, diepe bass die vaak te vinden is in dubstep. Naast dubstep is Chronosphere ook een groot liefhebber van drum and bass. Door deze liefde produceert hij tracks in verschillende genres.

Matthijs Schreur, de naam achter Chronosphere, komt uit Arnhem. Oorspronkelijk komt hij uit de alternatieve rock, waarbij je moet denken aan bands als Radiohead en Muse. Deze zijn overigens nog steeds één van zijn favorieten. Hij vindt zelf de kant dat Muse op is gegaan een mooie vooruitgang. Ben je benieuwd naar de nieuwe kant van Muse? Beluister dat even hier!

Zijn meest recente track heet ‘Compulsion‘ en is nu al te luisteren via Soundcloud. Deze track zal later officieel zijn release vinden zodra de artwork ook af is.

Chronosphere – Compulsion by Chronosphere`

Maar wat voor muziek wordt er dan nog meer gemaakt? Zijn muziek is in ieder geval op Soundcloud te vinden. Naast Soundcloud worden zijn tracks ook gepubliceerd op zijn Youtube kanaal. Verder is het mogelijk om hem te volgen via Twitter en Facebook!

Chronosphere – Who let the yeti out by Chronosphere`

Over Jeffrey Bosman 326 Artikelen
Oprichter en eigenaar van Dubstep Nederland en groot liefhebber van dubstep, drum and bass en alle verwante genres.