Dubstep Nederland Sessions #1 – Filthorime

Naar aanleiding van ons bericht op Facebook laatst met de vraag of er dubstep DJ’s zijn die het leuk vinden om mixes te maken voor Dubstep Nederland. Het doel van deze vraag was om (beginnende) dubstep DJ’s te helpen aan wat promotie, door voor iedere DJ een apart artikel te maken, de mix op Soundcloud te zetten én deze mix dan gratis beschikbaar te maken als download. Dit alles heeft er voor gezorgd dat er een groot aantal DJ’s contact hebben opgenomen met ons! Zo hebben we uiteindelijk nu al een groot aantal mixes waar we jullie binnenkort blij mee gaan maken.

Om van start te gaan met het eerste deel van Dubstep Nederland Sessions, hebben we een mix van niemand minder dan Filthorime. Ook wel bekend als één van de mensen die helpt aan de content en promotie van Dubstep Nederland! Verwacht bij deze mix vooral veel keiharde dubstep, veel bass en dubbel drops!

Tracklist:
01. 12th Planet Ft. Skrillex and Kill the Noise – Burst
02. Megalodon – Shook
03. Sadhu – Say What (D-Jahsta Remix)
04. Habstrakt – Take That
05. Laxx – Step One
06. Getter – Swamper
07. Joe Ford – Culture
08. D-Jahsta – System VIP
09. Moody Good – Hotplate
10. Destroid 7 – Bounce
11. Doctor P – The Champagne Bop
12. Eptic – Death Ray VIP

Uiteraard is bovenstaande mix HELEMAAL GRATIS te downloaden!

Over Filthorime 2 Artikelen
Beter bekend onder de naam Filthorime, producer van dubstep en brostep. Op dit moment wachtend op de release datum van zijn eerste EP.