Dutch Bass EP – Deep Edition 2 (DSR004)

Gisteren is de nieuwste release van Dubstep Rotterdam Records uitgekomen! Deze EP, bekend onder de naam Dutch Bass EP – Deep Edition 2, met vier tracks van Hajee, Movement, Frenk Dublin en The Eerier Child is een EP met hoge kwaliteit dubstep tracks. Lees snel verder voor de promomix, om er achter te komen hoe je aan deze release kan komen en natuurlijk om alvast deze release te beluisteren!

De promomix is al een tijdje uit, deze heb je waarschijnlijk al langs zien komen via Twitter en Facebook. Volg je ons nog niet? Doe dat dan even! Daar blijf je vaak eerder op de hoogte van de meest exclusieve en nieuwe items van de Nederlandse dubstep scene.

De eerste track van deze EP is van Hajee. Hajee zijn tracks zijn diep en donker en dat is ook goed te horen in de track die op deze EP staat! Persoonlijk vind ik dit de topper van deze EP.

Tweede track is van de EP is van Movement. Movement is een ‘silent but deadly member’ van de Kill The DJ crew, aldus zijn biografie. Zijn tracks zijn donker, krachtig en hij houdt er van om te experimenteren met meerdere stijlen. Dubstep is absoluut niet het enige wat hij produceert.

De derde track van de EP is van Frenk Dublin, een bekende natuurlijk! De founder van Dubstep Rotterdam Records komt met een heerlijke diepe track waar je heerlijk bij weg kan dromen.

De laatste track van de EP is van The Eerier Child. The Eerier Child is bezig met de experimentele kant van dubstep. Hij heeft in de tussentijd al meerdere releases gehad via Mindtrick Records en Black Sunday Recordings.

Je kan de EP kopen via Juno Download! Voor het kleine bedrag dat je er voor moet betalen krijg je vier super toffe tracks waar je absoluut geen spijt van krijgt. Big up!

Over Jeffrey Bosman 326 Artikelen
Oprichter en eigenaar van Dubstep Nederland en groot liefhebber van dubstep, drum and bass en alle verwante genres.