Getting ready for Outlook Festival 2017

Outlook Festival 2017

Van 6 tot en met 10 september 2017 is het tijd voor Outlook Festival 2017 in Kroatië. Outlook vindt, geheel geïsoleerd van de buitenwereld, plaats in een verlaten Romeins fort. Een uniek festivalterrein, wat ook vraagt om een uniek, divers publiek. Ook het muziekaanbod is breed: dubstep, reggae, dub, hiphop, garage en grime; als het maar enigszins alternatief is. En om het nog beter te maken: het festival bestaat voor de aankomende editie maar liefst 10 jaar!

En of de line-up geweldig is? Nou en of! Met een enorm gevarieerde line-up, bestaande uit namen als Digital Mystikz, Loefah, Hatcha, Youngsta, Swindle, The Bug en nog veel meer. De volledige line-up kun je hier vinden!

Hoogtepunten van Outlook Festival 2016

Na ieder jaar komen er een enorm aantal aan video’s online van het festival, zodat je thuis nog goed na kunt genieten! Ook van vorig jaar zijn er een enorm aantal video’s gemaakt, waaronder de onderstaande video met alle hoogtepunten van Outlook Festival 2016.

Check de video hier en geniet:

Tickets en toegang tot het festival

Festivaltickets zijn verkrijgbaar voor 165 euro en zijn te koop via de website van Outlook Festival. Naast festivaltickets voor het volledige festival is het ook mogelijk om alleen tickets te kopen voor het openingsconcert, deze tickets zijn verkrijgbaar voor 40 euro.

Om het festival en de camping (vanaf dinsdag 5 september) heb je een polsbandje nodig. Outlook Festival hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij het ophalen van de polsbandjes dient de bezoeker minimaal 18 jaar oud te zijn.

Reis naar Outlook Festival

Vanuit Nederland worden er verschillende manieren van reizen aangeboden. Zo kun je onder andere met Festival.Travel met verschillende busreizen naar Pula in Kroatië reizen. Er zijn opstapplaatsen vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht en Zwolle, die allemaal vertrekken vanaf dinsdag 5 september, zodat je meer dan op tijd op woensdag 6 september aanwezig bent voor de start van het festival. Na het festival vertrek je op maandag 11 september en ben je dinsdag 12 september weer terug in Nederland.

Naast de bus is het ook mogelijk om met de trein, vliegtuig of natuurlijk met eigen vervoer naar Kroatie te reizen. Informatie over alle mogelijkheden kun je vinden op de website van Festival.Travel!

Outlook Festival 2017 op Spotify

Ben je nu benieuwd geworden naar de volledige line-up van Outlook Festival en wil je alles alvast ontdekken? Dat kan met de officiele Spotify playlist van Outlook Festival!

Check de Spotify playlist hieronder:

Heb je er ook zoveel zin in gekregen? Haal dan nu je tickets! En om je nog voor de laatste keer te overtuigen van Outlook Festival..

Check hier de volledige Dubstep line-up tijdens Outlook Festival 2017:

Over Jeffrey Bosman 326 Artikelen
Oprichter en eigenaar van Dubstep Nederland en groot liefhebber van dubstep, drum and bass en alle verwante genres.