Høsky – Binnenkort EP op MWM Recordings

Høsky is één van de producers/dj’s dat op de line-up staat voor “Crunch Presenteert DSR DJ’s Dubstep Night” aankomende vrijdag 28 september in Texmex in Spijkenisse. Daarnaast staat er binnenkort een nieuwe EP release op de planning op MWM Recordings. Om deze redenen maken we even kennis met hem!

Hij is begonnen met het produceren van dubstep door een goede vriend. Doordat hij ook gitaar speelde was het simpel om te beginnen met het produceren. In de tussentijd heeft hij contact gehad met DurtySoundz Records en deze hebben de tracks ‘Uproar‘ en ‘Sadist‘ online gezet op het Youtube kanaal. Naast DurtySoundz staat de track ‘Orion‘ op het kanaal van ByeByeCopyright met in meer dan 37000 views en veel respect!

Producers als Culprate, Excision, 16bit en Megalodon zijn een grote bron van inspiratie voor Høsky, overduidelijk het zware werk waar een complete zaal helemaal kapot door gaat! Naast het produceren van dubstep is hij recent gestart met Liquid Drum and Bass, waar hij inspiratie uit onder andere Feint en Moleman haalt.
Høsky – Hooah! by Høsky

Hij heeft in de afgelopen tijd onder andere op Cable (Melkweg Amsterdam) en Dubsteppen (Podium de Meester Almere) gestaan. Op Cable heeft hij enorm leuke reacties gehad op zijn set en zijn eigen tracks. Op Dubsteppen 12 hij ook aanwezig in Almere en de onderstaande video geeft daar een goede weergave van:

En waar is hij op dit moment mee bezig? Binnenkort staat er een EP release op de planning op MWM Recordings. Naast deze EP komen er binnenkort nog een hoop collaboration tracks en onafgemaakte projecten aan. Ondanks dat hij op dit moment wat minder tijd heeft met het produceren van muziek in verband met zijn studie, gaan wij absoluut nog veel horen van deze talentvolle producer!

Eén van de plekken waar je Høsky kan zien is op 29 september in Spijkenisse! Lees daar hier meer over!

Links:
http://www.youtube.com/user/hoskymusic
http://www.facebook.com/HoskyMusic
http://soundcloud.com/hoskymusic

Over Jeffrey Bosman 318 Artikelen
Oprichter en eigenaar van Dubstep Nederland en groot liefhebber van dubstep, drum and bass en alle verwante genres.