Outlook maak line-ups Boat Parties bekend

Outlook maak line-ups Boat Parties bekend

De Boat Parties zijn altijd al een essentieel onderdeel geweest van Outlook Festival. De Adriatische zee bevaren en het beste zien van dj’s, mc’s en internationale acts is ook dit jaar weer mogelijk tijdens het festival dat van 31 augustus t/m 4 september plaatsvindt in Kroatië. De 2016-edities worden vertegenwoordigd door labels als Metalheadz,Hyperdub, Detonate en Playaz.

Metalheadz gaat het water op met labelbaas Goldie, Dom and Roland en Detboi. Ook Resident Advisor host een Boat Party, met Youngsta, Hodge en Kahn & Neek. Een andere tocht om in de gaten te houden is die van het label Detonate. Met op het dek Alix Perez, Commix en Transit Mafia. Voor een overzicht van alle line-ups ga je naar de Boat Parties pagina.

Outlook staat bekend om haar brede selectie van de grootste DJ’s, producers, crews, labels en MC’s uit de wereld van hip-hop, bass, dub, grime, reggae en drum & bass. Niet alleen het gezelschap, maar ook door de unieke locatie kenmerkt het festival zich: een verlaten fort gedateerd uit de Romeinse tijd, aan het strand van het Kroatische Pula.

Tickets
Entreetickets voor het Outlook Festival en de Boat Parties zijn te koop op de website. Informatie over en officiële tickets voor Outlook Festival zijn te verkrijgen via de volgende website: www.outlookfestival.com.

In samenwerking met Festival.Travel rijden deze zomer festivalbussen vanuit Nederland en België naar Outlook. Tickets voor deze reis (heen- en terug) kosten €149. Meer informatie en tickets voor deze busreis zijn te verkrijgen via deze website:www.festival.travel/travel/festivalbussen/outlook-bus/.

Outlook maak line-ups Boat Parties bekend

Over Jeffrey Bosman 326 Artikelen
Oprichter en eigenaar van Dubstep Nederland en groot liefhebber van dubstep, drum and bass en alle verwante genres.