Poolz – Binnenkort EP via Errance Records!

Poolz, ook wel bekend als Yorick Sedee, is op de leeftijd van 13 jaar begonnen met het beluisteren van dubstep op aanraden van een vriend. Na een fase van house ontdekte hij Fruity Loops en is hij begonnen met het maken van muziek. Zelf omschreef hij de muziek uit deze tijd als “bagger slecht”. Maar genoeg over die tijd, het gaat tenslotte om wat er nu aan de hand is!

Poolz is terecht gekomen bij liquid/ambient dubstep en was meteen verliefd. Uiteindelijk is hij in contact gekomen met Damnphetamine en hij heeft hem geholpen met het producen van zijn eerste liquid track: Afterdrug.

Vervolgens begon het allemaal te rollen en kwam hij wederom via Damnphetamine in contact met Dubstep Rotterdam Records waar hij op dit moment al 11 maanden lid van is! Vijf maanden geleden heeft hij zelfs zijn eerste officiĆ«le release gehad via Errance Records met het nummer “Get Lost“.

Waar is hij op dit moment mee bezig? Hij is net klaar met zijn EP dat op de planning staat om zijn release te vinden via Errance Records. En daarnaast komt er binnenkort een remix van Emily Underhill! Van deze producer gaan we absoluut nog veel horen in de toekomst. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de muziek dat op de planning staat voor de komende tijd.

Poolz – Behaviour (CLIP) [Forthcoming EP on ”Errance Records”] by Poolz
Poolz – Sometimes (CLIP) [Forthcoming EP on ”Errance Records”] READ DESCRIPTION by Poolz
Poolz – levitation (CLIP) [Forthcoming EP on ”Errance Records”] by Poolz
Lines of Latitude ft. Poolz – Moons of Saturn (CLIP) [Forthcoming EP on ”Errance Records”] by Poolz
Poolz – Fighting against (CLIP) [Forthcoming EP on ”Errance Records”] by Poolz

Volg hem via Soundcloud en Youtube!

Over Jeffrey Bosman 318 Artikelen
Oprichter en eigenaar van Dubstep Nederland en groot liefhebber van dubstep, drum and bass en alle verwante genres.