REVIEW: Kapot Skeer (26-12-2014)

Kapot Skeer heeft weer een heerlijke en soepele editie neergezet op 26 december in Panama Amsterdam. Al eerder werd bekend gemaakt dat Detzky helaas niet kon komen, maar met Airvalue is hier een goede vervanging neergezet. Zoals altijd heeft Kapot Skeer een goed thema, zo ook deze keer met een Kerst thema.

Eén groot voordeel van Kapot Skeer is dat als je zowel je ticket op je mobiel, als uitgeprint kan laten zien. Zelfs met een enorme barst op je telefoon! De locatie heeft verder een prima grootte, de bewakers en het personeel zijn vrij vriendelijk en er zijn genoeg faciliteiten. De aanwezige kluisjes zijn 2 euro, die één keer geopend kan worden. De WC’s zijn 2 euro voor de hele avond of 50 cent per keer. In ruil daarvoor krijg je wel gratis toiletten! Pluspunt hier.

Bij de opening van Kapot Skeer zijn Ibbenz en Puncture begonnen met dikke diepe dubstep en bouwden het vervolgens steeds verder op. Rond de klok van 12 was het tijd voor de volgende resident van de avond, Robokop. Met een combinatie van harde en donkere dubstep en brostep was dit een zeer aangename set.

Met Airvalue b2b Le Lion was het tijd om bruut te gaan knallen! Deze twee DJ’s back to back is een zeer goede beslissing geweest, aangezien beide DJ’s gespecialiseerd zijn in het subgenre Riddim. De hele dansvloer was aan het bouncen op de zieke Riddim sounds die deze twee DJ’s neer hebben gezet.

Vervolgens was het tijd voor Prolix, die kwaliteit tunes neer heeft gezet en enorm goed aan het draaien was. Het enige wat ik over Prolix kan zeggen is dat hij wel heel erg op Snape van Harry Potter lijkt. ;)

Het was aan Puncture en Ibbenz om Kapot Skeer zowel te openen, als te sluiten. Op het einde werd het zelfs nog gekker, om de back to back set uit te breiden met nog een DJ: Dawa. Zoals de vorige editie, daar waar deze 3 artiesten ook moesten afsluiten, was de verwachting dat dit een ziek einde werd. De afsluiting van dit feest was leip, bruut en absurd!

Al met al was deze editie van Kapot Skeer een goede editie, met een goede chille sfeer en toffe artiesten. Twijfel je nog eens om naar Kapot Skeer te gaan of ben je er nog nooit geweest? Gewoon komen, dit stelt je nooit teleur! Super goedkoop, en als je zelfs daar te skeer voor bent, dan ben je pas echt skeer..

Coming up next: Kapot Skeer Returns to Hilly!


 

Deze review is voor Dubstep Nederland geschreven door Kaka Lee en Alex Kraay.

Over Jeffrey Bosman 326 Artikelen
Oprichter en eigenaar van Dubstep Nederland en groot liefhebber van dubstep, drum and bass en alle verwante genres.