Zykny – Battle Mode EP (Release 01-07-2012)

Wij zijn één van de eerste die de Battle Mode EP van Zykny hebben ontvangen! Deze gratis EP zal op 1 juli beschikbaar zijn voor iedereen. Zykny, ook wel bekend als Bjorn Beckers, is een dubstep producer en DJ uit de omgeving van Eindhoven. Sinds november 2011 is hij bezig met het maken van dubstep!

Het eerste nummer ‘Attention’ begint met een goede en mysterieuze opbouw, waardoor je meteen benieuwd bent wat er verder gaat komen. En die verwachtingen komen ook goed uit, al zou een iets zwaardere wobble meer gepast zijn na de opbouw. Desondanks is dit een goed nummer wat ik graag eens tijdens een set zou willen horen.

Bij het horen van ‘Battle Mode’ is een gitaar te horen wat een fijne nieuwe sound toevoegd aan het nummer. Hiermee laat hij zien dat een gitaar ook prima te combineren is met dubstep, zeker een geslaagde keuze! Het nummer ‘The Ritual’ is wat rustiger in vergelijking met de rest van de nummers. Maar ook in dit nummer is overduidelijk een lekkere wobble aanwezig wat zeer aangenaam is om naar te luisteren!

Naast eigen nummers van Zykny staat er ook een remix op! Het gaat hier om een remix van ’50 Carrot – 3rd Bass’. Deze remix is gratis te downloaden via zijn Soundcloud. Op een paar punten kan dit nummer nog wel verbeterd worden, zo zou onder andere de kick nog wat werk kunnen gebruiken. Het laatste nummer ‘Cobra Attack’ is de juiste afsluiting voor deze EP! Het nummer bevat veel distortion, waardoor deze track een absolute banger is. Het is wel zonde dat het nummer op een paar punten iets aan de slordige kant is.

De EP van Zykny is een goede plaat en laat duidelijk zien wat hij allemaal in huis heeft als het gaat om muziek maken. Wij verwachten in ieder geval in de toekomst veel van deze producer! Heb je in de tussentijd interesse gekregen? Je kunt hem volgen via Twitter, Facebook, Youtube en Soundcloud!

Mocht je benieuwd zijn naar deze EP, dan is het mogelijk om alvast naar de onderstaande preview te luisteren. Voor een download moet je nog even geduld hebben tot 1 juli! Zodra de EP uit is zal deze uiteraard via Dubstep Nederland verspreid worden.

50 Carrot – 3rd Bass (Zykny Remix) [UNMASTERED] by Zykny

Tracklist:
Zykny – Attention
Zykny – Battle Mode
Zykny – The Ritual
50 Carrot – 3rd Bass (Zykny Remix)
Zykny – Cobra Attack

Deze is in ieder geval Dubstep Nederland approved en wij geven deze EP een 7!

Update 1 juli: Download hem snel hier!

Over Jeffrey Bosman 326 Artikelen
Oprichter en eigenaar van Dubstep Nederland en groot liefhebber van dubstep, drum and bass en alle verwante genres.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.