The Screaming Jesters ft. Boef en de Gelogeerde Aap – Bende

De eerste release van Clownsville Records is vandaag gereleased! Deze release is van Boef en de Gelogeerde Aap en The Screaming Jesters en staat bekend onder de naam van ‘Bende‘. Omdat het de eerste release is op het label is het een gratis download.

Clownsville Records is een nieuw onafhankelijke Nederlandse Platenmaatschappij dat zich richt op de internationale breakbeat scène. Clownsville is gevestigd in Tilburg en zal op korte termijn naast het verkopen van digitale muziek ook evenementen gaan organiseren en een boekings-kantoor starten.

The Screaming Jesters zijn twee clowns afkomstig uit Clownsville. Ze staan bekend om hun agressieve en energieke sets. Op dit moment zijn ze bezig met hun debuut album, welke uit zal komen via Clownsville Records. Dit debuut album zal een donkere en diepe kant van hun laten horen!

Boef en de Gelogeerde Aap is een Nederlands duo uit Tilburg. Op dit moment zijn ze onderdeel van Nederlands grootste hip-hop label Top Notch. Op dit moment zijn ze bezig met hun derde album. Tevens zijn ze ook onderdeel van de Fakkelteitgroep. Eén van hun albums staat bekend onder de titel “Wij Zijn“.

The Screaming Jesters ft. Boef en de Gelogeerde Aap – Bende
1. Bende(Original Mix)
2. Bende(Instrumental)
3. Bende(Acapella Mix)

 

Like op Facebook om deze EP te downloaden!

Over Jeffrey Bosman 326 Artikelen
Oprichter en eigenaar van Dubstep Nederland en groot liefhebber van dubstep, drum and bass en alle verwante genres.